top of page

Åreknutespesialisten

Åreknutespesialisten er en del av Hygeia helsesenter som eies av ekteparet Thomas og Stine Nyheim, på Høvik i Bærum. Klinikken er spesialisert på utredning og behandling av alle typer åreknuter — fra spindelvevsårer til store åreknuter. Karkirurgen og sykepleieren har begge lang erfaring med åreknutebehandlinger. Vår kunnskap, erfaring og grundighet kombineres med trygge, skånsomme og moderne behandlingsmetoder som er skreddersydd for å gi deg det beste og mest varige resultatet!

thomas3.png

Thomas Nyheim
Karkirurg

Dr. Thomas Nyheim er spesialist innen generell kirurgi og karkirurgi siden 2006. Han jobber til daglig som overlege ved Oslo Universitetssykehus, Ullevål og opererer åreknuter ved flere private klinikker både i Norge og Sverige.

 

Han har utført svært mange "minimalt invasive endovenøse-behandlinger" siden 2003 og har derfor lang fartstid. Han har lang erfaring med ultralyd-utredning og minimalt invasiv behandling av åreknuter: endovenøs laser, steam, radiofrekvens og skum sklerosering for behandlinger av innvendige åreknuter. Dette kombineres ofte med mikroflebektomier (heklenålsteknikk) for fjerning av synlige åreknuter i huden.

 

Dr. Nyheim er en ettertraktet karkirurg, både i privat og offentlig sektor. Han behandler 400-600 pasienter for åreknuter årlig og har operert over 5000 åreknutepasienter de siste 10 årene, med svært gode resultater.

 

Ønsker du time hos Dr Thomas Nyheim koster dette kr 600.

 

Les pasientvurderinger på Legelisten.no

Logo legelisten

Stine Marie Nyheim
Sykepleier

Stine tok sin sykepleierutdanning ved Edith Cowan University i Perth, Australia og var ferdig autorisert sykepleier i mars 2009. Siden da har hun jobbet i både offentlig og privat sektor.

Stine har drevet med injeksjonsbehandlinger daglig siden hun ble autorisert injeksjonsbehandler i 2012. Hun har til nå utført sklerosering av spindelvevsårer på over 500 pasienter. Dette gjør at hun har opparbeidet seg en solid erfaring og har mange fornøyde pasienter.

Stine er faglig engasjert og deltar ofte på kurs for å sikre at du som pasient får de til enhver tid mest oppdaterte behandlingsmetodene. Hun er opptatt av at du som pasient skal kjenne deg ivaretatt og trygg. 

Kontakt oss!

Kontakt oss helt uforpliktende. Vi svarer raskt og finner beste alternativ for deg. 

bottom of page