top of page

Fire trinn for å bli kvitt dine åreknuter eller spindelvevsårer hos Åreknutespesialisten.

1. Book konsultasjon med ultralyd ved å klikke på lenken under. Du trenger ingen henvisning fra fastlegen din. Kort ventetid 0-3 uker.

 

2. Kom til konsultasjon. Pris kr 600 og tar ca 30 min. Du får en grundig undersøkelse med ultralyd med en detalijert forklaring på hva som kan gjøres. Du får et hyggelig pristilbud for behandling med skriftlig informasjon. Vi har kort ventetid med time innen 1-3 uker. Vår karkirurg Dr Nyheim har lang erfaring på over 20 år. Du kan da dra hjem og tenke på det😊


 

3. Book en time for behandling. Vi jobber ofte på kveldstid og helger slik at det er utenfor arbeidstid. Det er en “walk in, walk out” behandling med lite nedetid.

Behandlingen tar mellom 1 og 2 timer. Vi har fult fokus på deg fra du kommer inn til du reiser etter en kort observasjon. Støttestrømper kan du bestille hos oss.

Du kan trene etter 1 uke. Sykemelding er skjeldent nødvendig, men ordnes ved behov.


 

4.Etter behandlingen får du en tett oppfølging med direkte kontakt (mobil telefon) med opererende Karkirurg. Alle kontroller er inkludert i prisen. Vi ønsker at du skal være 100% fornøyd med resultatet og vil gjøre vår ytterste for å få det til! Resultatet garanteres i 1 år.

 

Se på rating på vår karkirurg Dr Nyheim legelisten.no som er en uavhengig anonym ratingside for privatpraktiserende leger og psykologer i Norge

0 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page